Moottoripyöräilyn kausi on alkanut!

Auringon kohotessa korkeammalle ja paistaessa kirkkaammin, alkavat myös asfaltti ja sorateiden soturit, motoristit lähtevät liikenteeseen omalla uljaalla menopelillään. Me SpeedGearilla pidetään huolta motoristeista, tyylistä huolimatta ja meillä onkin -22 kaudelle laaja ja laadukas kattaus MP-varusteita kaupassamme. Tässä onkin pieni kooste valikoimastamme.

Aloittaen kypäristä:

Isoimpia juttuja ja myös suosituimpia ovat olleet Icon ja Bell kypärät, Icon valmistajan Airflite mallisto on yksi suosituimmista kypärämalleista ja eikä suotta, turvallisuus yhdistettynä laadukkaaseen kokonaisuuteen ja tietenkin Icon valmistajan uniikit grafiikat jotka hakevat vertaistaan. Bell valmistaja tuo oman ripauksensa rouheutta ja ehtaa ameriikan meininkiä valikoimaamme, Bell valmistaja on 50-luvulla aloittanut kypärien valmistuksen moottoriurheilun parissa ja sen tarkoituksena on ollut valmistaa turvallisia, laadukkaita ja tyylikkäitä kypäriä, slogan "Saved by the BELL" ei ole suinkaan tyhjästä tullut.

Scorpion valmistajalta löytyy myös upea mallisto, joka on kasvattanut suosiotaan motoristien keskuudessa. Turvallisuus, istuvuus ja Scorpion valmistajan asenne ovat yksiä avaintekijöitä merkin kasvavaan suosioon.

Tekstiili:

REV'IT! Valmistaja on myös astunut kuvioihin mukaan vaatetuspuolelle, jolta löytyy erittäin upea mallisto kaupunki, maantie, sport-motoristeille. REV'IT! Tarjoilee jokaiselle jotain, sekä valmistajan ajovarusteet ovat trendikkäitä ja ennenkaikkea turvallisia.

IXS valmistajan laajentunut ja uudistunut valikoima tarjoaa motoristeille monia vaihtoehtoja, niin kypäristä kenkiin asti. Etenkin hyvin ilmastoidut takkimallit IXS valmistajalla ovat olleet suosittuja ja näihin on tullut parannuksia sitten viime kauden. 

Naismotoristeille on lisää kattausta, Motogirl valmistaja erikoistuu pelkästään naismotoristien ajovarusteisiin, yhtiön omistaa muutama naismotoristi ja he käyttävät ja testaavat näitä ajovarusteita, jotta ne soveltuisivat mahdollisimman hyvin käyttäjälleen. 

Tämän kauden kuumimpia juttuja on ehdottomasti myös Espanjasta ponnahtanut By City valmistaja, joka tuo erittäin upeita ja katukuvaan sulautuvia ajovarusteita, tämän kyseisen valmistajan ajovarusteet ovat hyvin istuvia ja laadukkaita, unohtamatta turvallisuutta. Etenkin By City ajofarkut ovat olleet suosittuja, niiden mukautuvat Stretch kankaan ja leikkauksen ansiosta.

Nahka:

IXS tarjoilee erittäin hyvän kattauksen sporthenkisille ja ratapäiviä viettäville motoristeille, REV'IT! Valmistajalta löytyy myös kattausta tähänkin hätään. 22-kaudelle on myös uutuusvärit, jotka ovat entistäkin näyttävämpiä.

Kengät ja saappaat:

 Löydät meiltä erittäin hyvän kattauksen erilaisia jalkineita, IXS, Bering, Timeless, Gianni Falco ovat olleet suosittuja ja tämän kauden kattaus on entistäkin laajempi. Jokaiselle motoristille löytyy taatusti oikeanlainen kenkä.

Vapaa-ajalle:

Vapaa-ajalle löytyy asennetta ehdottomasti West Coast Choppers valmistajalta, myös King Kerosin, Gas Monkey Garage, Roeg ja monet muut tarjoilevat tyylikkyyttä ja hyvin istuvaa kampetta päälle. 

 

Ainiin! Mainittakoon lopuksi, että jos jokin tai joku askarruttaa, niin me mielellään autetaan ongelmatilanteissa. lähetä meille mailia osoitteeseen info@speedgear.fi niin ratkaisemme varustusongelmasi, jotta voit nauttia moottoripyöräilystä täysin rinnoin.

Mahtavaa alkanutta kevättä/kesäkautta kaikille motoristeille ja moottoripyöräilystä kiinnostuneille.

Terveisin

SpeedGear.fi:n porukka