Oulun liikkeemme on avattu!

Hei kaikki lukijat!

SpeedGearin henkilökunnalla on ollut kiireinen kevään alku, siivousmopit ovat heiluneet ja hiki hatussa ollaan touhuttu, blogien kirjoittamiset ovat luonnollisesti tästä syystä hieman viivästyneet. Olemme tehneet paljon järjestelyitä ja muutoksia toiminnassamme, koska haluamme olla entistäkin lähempänä asiakaskuntaamme ja tarjota ammattitaitoista osaamistamme, siis juuri teille kanssamotoristeille ja kelkkailijoille.

Eli kyllä vain hyvät asiakkaat! Olemme avanneet ovemme Oulun Leväsuontiellä ja palvelemme maanantaista perjantaihin kello 11-17!

Mitä meiltä löytyy siis paikan päältä?

Meillä Showroom asiakastiloissamme on paljon tuotteita nähtävillä, kuten iXS, Premier, Biltwell ja West Coast Choppers ajovarusteita. Vapaa-aika osiolta löytyy myös kunnon kattaus Gas Monkey Garage paitoja. Varastomme sijaitsee myös samassa paikassa, eli paljon muitakin tuotteita löytyy saman katon alta, kuten moottorikelkkailuun liittyvät ajovarusteet.

Meillähän noutopisteellämme voi sovittaa varastostamme löytyviä tuotteita ja tarjoamme apuamme oikeiden ajovarusteiden valintaan jotka myös sopivat ajotyyliisi. 

Sekä täältähän tietysti löytyy Harri ja Kalle jotka ovat itsekkin motoristeja ja kelkkailijoita, joilla stooria riittää kerrottavaksi ja jaettavaksi vaikkapa kahvikupposen äärellä. Koska asiaan kuuluu luonnollisesti mielenkiinto moottoripyöräilyyn ja kelkkailuun.

Toivotamme noutopisteellemme tervetulleeksi kaikki motoristit ja moottoripyöräilystä kiinnostuneet!

Löydät SpeedGear liikkeen osoitteesta

Leväsuontie 27 LT 1, 90630 Oulu