Yleensä kysyttyjä kysymyksiä liittyen ostamiseen SpeedGear verkkokaupasta.

Tuotteessa lukee Tilaustuote - tilattavissa maahantuojan varastosta, kauanko tämän toimitusaika yleensä on?

-Toimitusaika maahantuojan varastosta tulevilla tuotteilla on yleensä noin 7 arkipäivää, (koronasta ja yleisestä rahtikriisistä johtuen tuotteillamme on toimitusajat pidentyneet noin 10 arkipäivään). Tuotteet toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen logistisesti parhaimmalla kuriiripalvelulla. Quad Lock tuotteilla on myös hieman poikkeava toimitusaika, noin 10-12 arkipäivää.

Tuote ei ollutkaan minulle sopiva tai miellyttänyt minua, miten palautus onnistuu?

-Tuotteiden palautuksissa ota meihin ensin yhteyttä info@speedgear.fi , me luomme palautukselle osoitekortin matkahuollon tai postin kautta. Postin Helposti-koodilla tai Matkahuollon aktivointikoodilla voit palauttaa paketin kirjoittamalla koodin paketin kylkeen, kunhan alkuperäinen pakettikortti poistetaan ja viet paketin sen jälkeen postin tai matkahuollon pakettikaappiin, huomioithan että tuotteen täytyy olla uudenveroisessa kunnossa ja sen alkuperäisessä pakkauksessa, täytä myös mukana tullut palautuslomake. Tuotteillamme on 14pv palautus/vaihto-oikeus kun olet saanut tilaamasi tuotteen.

En ole varma onko asu minulle sopiva? miten valitsen oikean koon?

Näissä ongelmatilanteissa ota meihin yhteyttä, me autamme mielellämme oikean koon valinnassa.

Tuliko teillä mieleen jotain kysyttävää? ota yhteyttä info@speedgear.fi tai 0504426084 ja ratkaisemme yhdessä ongelmasi.