By City

By City Roadster kypärä - Mattamusta

Hinta 209,00 168,55 / kpl

Tuotenumero: 93979

Toimitusaika: Tilaustuote 7 päivää

By City Roadster kypärä on ottanut inspiraationsa 70-luvun kypäristä, klassiseen tyylin muotoiltu ja tyylikkäillä ja yksityiskohtaisilla ominaisuuksilla ripoiteltu Roadster on valinta motoristille joka haluaa Wow efektiä ja etsii kypärää jota ei heti tule vastaan.

Roadster kypärä on kuitukuorella varustettu, erittäin kevyt kypärä joka painaa vain 1300 grammaa. Leukaosassa on myös ilmanottoaukot, jotka yleensä näistä klassisemmista kypäristä uupuu. Sisäpuolella on laadukas irroitettava ja pestävä sisusta. Lukko on perinteinen Tupla-D.

Roadster on klassinen ja tyylikäs kypärä joka nauttii suurta suosiota maailmalla. Tämän kypärän kanssa kannattaa myös napata mukaan kuplavisiiri tai sävyvisiiri.

Määrä

Yhteensä:

By City Roadster kypärä on kuitukuorella varustettu, erittäin kevyt kypärä joka painaa vain 1300 grammaa. Leukaosassa on myös ilmanottoaukot, jotka yleensä näistä klassisemmista kypäristä uupuu. Sisäpuolella on laadukas irroitettava ja pestävä sisusta. Lukko on perinteinen Tupla-D.

ECE 22.05 hyväksytty

The Roadster helmet by By City is classic in style, inspired by 70's designs, with a large field of vision and very comfortable. Fiber composite shell helmet with multi density padding, removable and washable interior. The helmet is ECE approved

By City

By City on vuonna 2014 perustettu Espanjalainen ajovarustemerkki. By Cityn ajovarusteet on suunniteltu miehille ja naisille, jotka etsivät retrohenkisiä, mukavia, turvallisia ja tyylikkäitä ajovarusteita moottoripyörän selkään ja miksei myöskin vapaa-aikaan. By City ajovarusteet esillä Oulun liikkeessä, ja saatavilla myös verkkokaupastamme!

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts

By City Roadster kypärä - Mattamusta ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään