Icon

Icon Airflite Synthwave kypärä

Hinta 329,00 265,32 / kpl

Tuotenumero: 0101-12089

Toimitusaika: Tilaustuote 7 päivää

Icon valmistajan Airflite kypärä pukeutuu retrokuoseihin ja tämä Synthwave on kerrassaan upea valinta, tämä kypärähän hohtaa vielä pimeässä!

Airfliten polykarbonaatista valmistettu ulkokuori on virtaviivaisesti suunniteltu, ehkäpä kypärän tunnistettavimpia ominaisuuksia on sen leukosaan ulottuva visiiri joka on uniikki lisäys Icon valmistajalta. Monipuoliset, säädettävät ilmastointiaukot edessä ja poistoaukot takana huolehtivat että ilma kiertää kuumina kesäpäivinä. Visiiri on Iconin huurteenesto käsitelty ja laajan näkökentän tarjoava Fliteshield visiiri, kypärästä löytyy myös integroitu aurinkovisiiri jota on miellyttävä käyttää aurinkoisina päivinä. Sisäpuolelta löytyy mukava, kosteutta siirtävä Hydra-dry sisusta joka on irroitettavissa ja pestävissä.

Icon Airflite on uniikin ulkonäön omaava, turvallinen ja laadukas kypärä jota voi myös halutessaan kustomoida Icon lisävarusteilla.

(Kuvassa näkyvä tumma visiiri myydään erikseen)

Määrä

Yhteensä:

Icon Airflite kypärän ulkokuori on valmistettu kestävästä polykarbonaatista, sisäpuolella on iskuenergioita tehokkaasti poistava EPS-sisävuori. Monipuoliset ilmastointiaukot ulkopuolella pitävät huolen ilman vaihtuvuudesta.

Integroitu aurinkovisiiri

Kosteutta siirtävä Hydradry sisusta joka on irroitettava ja pestävä.

DOT ja ECE-hyväksytty.

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts

Icon Airflite Synthwave kypärä ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään