Premier

Premier Devil Carbon Kypärä - Hiilikuitu

Hinta 459,00 370,16 / kpl

Tuotenumero: Z90201

Toimitusaika: Tilaustuote 10 päivää

Premier kypärävalmistaja on Italialainen ja omaa vahvat juuret kilpamaailmassa, heidän intohimonaan on hiilikuituisien kypärien valmistaminen. Devil kypärässä näkyy agressiiviset muotoilut ja hiilikuitumateriaalit jota Premier kypärävalmistaja on vaalinut perheyrityksenä vuosikymmenien ajan.

Devil Carbon kypärä on valmistettu Hiilikuidun, Dyneeman ja Aramidkuitujen seoksesta, se on siis höyhenenkevyt ja painaa n.1340g. Hiilikuidun erinomainen ja ylivoimainen puoli on sen erinomainen iskuenergioiden minimoiminen ja kovienkin iskujen ja hankauksien kestäminen. Hiilikuitu ja Dyneema ovat yksiä vahvimpia kuituja markkinoilla. Kypärän ulkomuoto on aerodynaamisesti muotoiltu ja takaa löytyy spoileri joka vakauttaa kovemmassa ajossa, Italialainen tyylikkyys myös näkyy Devil kypärissä niin ulko kuin sisäpuolella

Sisäpuolella on integroitu aurinkovisiiri joka laskeutuu sulavasti kypärän sivulle sijoitetusta kytkimestä, se on erittäin kätevä ominaisuus aurinkoisilla keleillä.

Muhkeat ja miellyttävät antibakteeriset pehmusteet, jotka ovat myös irroitettavissa ja pestävissä.

Kypärän mukana toimitetaan myös Tumma visiiri ja Pinlock huurteenestokalvo.

Premier Devil sopeutuu erinomaisesti Sport ja Touring moottoripyöräilyyn ja siinä on erinomaiset ominaisuudet keveyden ja turvallisuuden puolesta.

Määrä

Yhteensä:

Premier Devil kypärän ulkokuori on valmistettu hiilikuidusta ja dyneemasta, ne ovat äärimmäisen lujia materiaaleja, markkinoiden lujimpia ja kevyimpiä. Ne tarjoavat erinomaista suojausta onnettomuustilanteessa. Kypärän on muotoiltu agressiivisesti, säädettävät ilmaottoaukot leukaosassa ja päälyosassa, takana on myös spoileri joka vakauttaa nopeatempoisemmassa ajossa.

Sisäpuolelta löytyy integroitu aurinkovisiiri joka helpottaa matkaamista aurinkoisella kelillä, aurinkovisiiri laskeutuu kypärän sivulle sijoitetusta kytkimestä. Sisäpuolen pehmusteet ovat miellyttävää ja hengittävää materiaalia sekä ovat irroitettavissa ja pestävissä, pehmusteiden alla on kypäräpuhelimen kuulokkeille kaiverretut paikat. Devil sopii myös silmälasikäyttäjille ja pehmusteisiin on jätetty urat tätä varten. Kypärän kiinnitys tapahtuu mikrometrisellä lukolla

Tumma visiiri, kirkas visiiri ja Pinlock huurteenestokalvo toimitetaan kypärän mukana

Premier Devil kypärän ominaisuudet:

  • Hiilikuituinen kuori, Dyneema Hiili Aramidkuitua
  • Integroitu Aurinkovisiiri
  • 2 Eri kuorikokoa
  • Pienempi kuorikoko: 1.340 ± 50g
    Isompi kuorikoko: 1.380 ± 50g
  • Pinlock huurteenesto kalvo mukana
  • Bluetooth kypäräpuhelin kuulokkeille paikat
  • Sisävuori antibakteerista, hengittävää ja miellyttävää materiaalia joka on irroitettavissa ja pestävissä
  • Mikrometrinen lukitus

Premier

Premier on perustettu jo vuonna 1956, ja on siitä asti valmistanut erilaisia kypäriä mm. skeittaamiseen sekä moottoripyöräilyyn. Alunperin Amerikkalainen, nykyään Italialainen merkki on panostanut vahvasti kypärien turvallisuuteen ja ajo-ominaisuuksiin. Huippulaadukkaat Premier mp kypärät saat SpeedGearin verkkokaupasta sekä Oulun liikkeestämme!

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts

Premier Devil Carbon Kypärä - Hiilikuitu ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään