Rev'it! Factor 4 H2O Ajohousut - Musta

Hinta 199,00 160,48 / kpl

Tuotenumero: REV-FPT091

Toimitusaika: Tilaustuote 7 päivää

Rev'it! valmistajan suosituin ajohousu nyt päivitettynä versiona!

Factor 4 housun hinta-laatu suhde on pettämätön. Erikoisvahva polyester 600D, sekä vahvistetut materiaalit tekevät näistä housuista erittäin repäisykestävät. Voit siis ajella turvallisin mielin.

Istuvuudeltaan housut ovat erittäin monipuoliset ja soveltuvat moneen eri käyttöön. Housissa on vedenpitävä kalvo sekä irrotettava lämpövuori. Lisäksi housu on saatavilla 3 eri lahkeen pituudella!

Loputon määrä hienosäädettyjä yksityiskohtia kuten YKK liukunappi varmistaa, ettei nousut koskaan pamahda auki kun istut pyöräsi päälle. Säädettävät verkkotaskut suojille varmistaa sen, että suojat voidaan asetella useisiin eri asentoihin- juuri kuljettajalle parhaiten istuvaksi. Takapuolella on pienet grip-materiaalit jotka estävät liukumisen penkissä ja sinun ei tarvitse jännittää jaloillasi niin paljon liikenteessä.

HUOM! Housua saatavilla 3 eri lahkeen pituudella! Ota yhteyttä meihin mikäli haluat lyhyemmän (-6cm) tai pitemmän (+6cm) mallin housun.

Määrä

Yhteensä:
  • Erikoisvahva polyester 600D
  • Yleismallin vetoketjukiinnitys, joka sopii niin Revitin takkeihin mutta myös useiden muiden valmistajien takkeihin kiinnitettäväksi
  • CE 2 level polvisuojat
  • Mahdollisuus täydentää lonkkasuojilla (RV33)

HUOM! Housua saatavilla 3 eri lahkeen pituudella! Ota yhteyttä meihin mikäli haluat lyhyemmän (-6cm) tai pitemmän (+6cm) mallin housun.

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts

Rev'it! Factor 4 H2O Ajohousut - Musta ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään