John Doe Flight Ajotakki - Vihreä

Hinta 269,00 216,94 / kpl

Tuotenumero: 57430

John Doe valmistajan Flight ajotakki on perinteisen lentäjätakin tyylinen ja on täysin valmis myös moottoripyöräreissuasi varten, se on ladattu täyteen teknisiä ominaisuuksia jota motoristina arvostat.

Flight ajotakki on valmistettu kulutuksen kestävästä ja vettähylkivästä päälykankaasta, ulkokankaan alla on John Doe valmistajan käyttämä XTM-Fiber kangasta, jossa on yhdistettynä Kevlar vuoraus Coolmax ja Lycra kankaisiin, lopputulos onkin siis kuumilla keleillä hengittävä ja joustava takki!

Lyhyellä lentäjäntakki leikkauksella joka soveltuu monien pyörien kanssa käytettäväksi, resorit hihojen ja takin helmassa estävät takin lepattamista kovassa ajossa.

Määrä

Yhteensä:

John Doe valmistajan Casual look lentäjätakki Kevlar, Coolmax ja Lycra kankailla yhdistettynä. Coolmax tuo hengittävyyttä ajotakkiin, kun Lycra tekee siitä joustavemman. Kevlar suojaa käyttäjää onnettomuustilanteissa

Sisäpuolella valmiit paikat selkä, olkapää ja kyynärpääsuojille (myydään erikseen).

John Doe

John Doe merkin tarina alkoi 2001 vuonna Saksassa, merkin ideologia on ollut valmistaa moottoripyörä ajovarusta, mutta se miten he valmistavat niitä on tietysti erittäin laadukkaista materiaaleista valmistetut, hyvin suunnitellut Urbaaniin katumuotiin sulautuvat ajovarusteet, jotka ovat myös turvallisia ja jopa turvallisempia kuin perinteiset ajovarusteet. John Doe ajovarusteet hyödyntävät uusimpia innovatiiveja ja tietysti erilaisia CE-hyväksyttyjä suojia.

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts

John Doe Flight Ajotakki - Vihreä ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään