iXS

iXS Double-ST+ 2-1 hanskat - Musta

Hinta 119,95 96,73 / kpl

Tuotenumero: X41027

Toimitusaika: Tilaustuote 7 päivää

Ajohanskat moottoripyöräilyyn jossa yhdistyvät vedenpitävyys ja tuntumaltaan hyvä hanska, voiko tämmöisiä olla? 2-1 hanska on ratkaisu siihen, saat tällä rahalla siis kaksi erilaista hanskaa. iXS Double ST hanskassa on kaksi erilaista osiota jossa on vedenpitävä osio ja vuoraamaton osio kämmenpuolella. Eli pitkät matkat ja kaupunkipyörittelyt onnistuu näin yksillä hanskoilla.

Double hanskat ovat tehty pehmeästä vuohennahasta, se takaa hyvän istuvuuden ja paranee vain käytössä. Ensimmäisessä hanskan kammiossa on fleecevuori ja solto-TEX plus, joka on solto-TEX kalvosta paranneltu ja hengittävämpi vedenpitävä kalvo. Toisessa osiossa on vuoraamaton kammio ja se takaa hyvän tuntuman pyörään. Hanskat ovat suojattu rystys suojilla ja kämmenpuolella on SuperFabric vahvistettu suoja. Velcrokiristykset ranteessa ja stretch kankaat parantavat istuvuutta ja tuntumaa.

Määrä

Yhteensä:

iXS Double hanskat ovat tehty pehmeästä vuohennahasta, se takaa hyvän istuvuuden ja paranee vain käytössä. Ensimmäisessä hanskan kammiossa on fleecevuori ja solto-TEX Plus, joka on solto-TEX kalvosta paranneltu ja hengittävämpi vedenpitävä kalvo. Toisessa osiossa on vuoraamaton kammio ja se takaa hyvän tuntuman pyörään. Hanskat ovat suojattu rystys suojilla ja kämmenpuolella on SuperFabric vahvistettu suoja. Velcrokiristykset ranteessa ja stretch kankaat parantavat istuvuutta ja tuntumaa.

iXS

Jo neljän vuosikymmenen ajan iXS on on valmistanut laadukkaita ajovarusteita moottoripyöräilijöille. iXS on voittanut lukemattomia palkintoja ajovarusteillaan, joka kertoo siitä, kuinka kova vaatimustaso ja laatu näissä tuotteissa on. iXS ajovarusteet verkkokaupastamme, sekä Oulun liikkeestä!

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts

iXS Double-ST+ 2-1 hanskat - Musta ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään