BSMC Pan T-paita - Musta

Hinta 45,95 37,06 / kpl

Tuotenumero: 946991

Toimitusaika: Tilaustuote 7 päivää

BSMC Pan T-paidassa on Rebecca Bonacin taideteos jossa poseeraa kukapa muukaan kuin kreikkalaisesta mytologiasta tuttu Pan jumala. Itse teoksessa on perinteistä taideteoksen tyyliä, mutta modernilla twistillä josta Rebecca Bonaci tunnetaan.

Eli jos sinusta tuntuu että kaverisi pitävät sinua pilkkanaan, niin nykäise Pan paita päälle ja näytä jumalainen olemukseksi myös heille. Plus onhan tämä upea T-paita.

T-paita on valmistettu 100% puuvillasta.

Määrä

Yhteensä:

Bike Shed is more than a clothing brand. It is also a shop in London and L.A., a motorbike show and a restaurant. But still a nice range of clothing like longsleeves, T-shirts, jackets, jeans, sweats and caps. All designed and made with style and of 100% cotton. The apparel has a regular fit with different designs but alway with somewhere the Bike Shed design.

BSMC

Bike Shed Motorcycle Club merkillä on mielenkiintoinen historia, merkki aloitti vuonna 2011 alunperin Blogina jossa puhuttiin "uuden aallon" customoiduista pyöristä, kuten cafe-racer ja scrambler pyöristä. Blogi oli erittäin suosittu ja se keräsi maailmanlaajuisesti monia lukijoita. 2013 vuonna Bike Shed Motorcycle Club järjesti ensimmäisen tapahtumansa Lontoossa, johon saapui 3,000 ihmistä tutkimaan uusia retrotyylisiä pyöriä. BSMC ei pelkästään rajoittunut pyöriin, vaan siellä oli myös hyvää ruokaa, taidetta, partureita ja tatuointipisteitä. Suuren suosion tuloksena BSMC avasi myös ensimmäisen liikkeensä Lontoon keskustaan vuonna 2015. BSMC on menestynyt suuresti, sekä avaa pian uuden liikkeensä Californiaan. BSMC merkin varusteet ja vaatteet kuvastavat korkea oktaanista ja rentoa elämäntyyliä, se on kaikille avoin ja tehty ihmisille jotka ovat kiinnostuneita tyylikkäistä varusteista ja moottoripyöristä.

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts

BSMC Pan T-paita - Musta ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään